Μια εύκολη συνταγή με φράουλες (που είναι και της εποχής). Μία τάρτα με μαρμελάδα φράουλα για να γλυκαθείτε!
Υλικά
- 1 κ.γ βούτυρο
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 6 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα
- 200γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
- 2 κουταλάκια της σούπας καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς
- Αλείφετε ένα ταψί με το βούτυρο, απλώνετε το φύλλο σφολιάτας από πάνω και το τρυπάτε με ένα πιρούνι
- Απλώνεται ομοιόμορφα τη μαρμελάδα πάνω στο φύλλο, αφήνοντας ένα περιθώριο 1,5 εκατοστού γύρω-γύρω και στη συνέχεια τοποθετείτε τις φέτες φράουλας
- Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και ψήνεται για 20-25 λεπτά μέχρι να φουσκώσει το φύλλο και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα
Η τάρτα σας είναι έτοιμη! Καλή απόλαυση!