Προσαρμόστε τις Προτιμήσεις συναίνεσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας βοηθήσουμε να πλοηγείστε αποτελεσματικά και να εκτελείτε ορισμένες λειτουργίες. Θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα cookies σε κάθε κατηγορία συναίνεσης παρακάτω.

Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως "Απαραίτητα" αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας καθώς είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.... 

Πάντα ενεργά

Απαιτούνται απαραίτητα cookies για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών αυτού του ιστότοπου, όπως η παροχή ασφαλούς σύνδεσης ή η προσαρμογή των προτιμήσεων συναίνεσης. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση

Τα λειτουργικά cookies βοηθούν στην εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών, όπως η κοινή χρήση του περιεχομένου του ιστότοπου σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η συλλογή σχολίων και άλλες λειτουργίες τρίτων.

Τα cookies ανάλυσης χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookie βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με μετρήσεις όπως ο αριθμός των επισκεπτών, το ποσοστό εγκατάλειψης, η πηγή επισκεψιμότητας κ.λπ.

Τα cookie απόδοσης χρησιμοποιούνται για την κατανόηση και την ανάλυση των βασικών δεικτών απόδοσης του ιστότοπου, γεγονός που βοηθά στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση

Τα cookie διαφήμισης χρησιμοποιούνται για την παροχή στους επισκέπτες προσαρμοσμένες διαφημίσεις με βάση τις σελίδες που επισκεφτήκατε προηγουμένως και για την ανάλυση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

Παγωτό κεράσι!

Home/Συνταγές/Παγωτό κεράσι!
παγωτό κεράσι

Μια εύκολη συνταγή, με λίγες θερμίδες. Το δροσιστικό παγωτό κεράσι μπορείτε να το φτιάξετε γρήγορα στο σπίτι σας!

Υλικά Συνταγής
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 600 γραμμάρια κεράσια χωρίς κουκούτσια
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • λίγες σταγόνες υγρή στέβια
Εκτέλεση
  • Βάζουμε τα κεράσια στην κατάψυξη
  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στον κάδο του μίξερ και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει το μείγμα ομογενές
  • Σερβίρουμε αμέσως ή το αποθηκεύουμε στην κατάψυξη σε μικρά μπολάκια
  • Σε περίπτωση που αποθηκευτεί το παγωτό στην κατάψυξη να γνωρίζετε ότι λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε φρούτο θα παγώσει αρκετά, οπότε δώστε του λίγο χρόνο να μαλακώσει όταν θέλετε να το σερβίρετε

Η ίδια συνταγή για παγωτό μπορεί να γίνει και με άλλα φρούτα. Πειραματιστείτε και μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας!

Σχετικά άρθρα:

Ζελέ με γιαούρτι