Προσαρμόστε τις Προτιμήσεις συναίνεσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας βοηθήσουμε να πλοηγείστε αποτελεσματικά και να εκτελείτε ορισμένες λειτουργίες. Θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα cookies σε κάθε κατηγορία συναίνεσης παρακάτω.

Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως "Απαραίτητα" αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας καθώς είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.... 

Πάντα ενεργά

Απαιτούνται απαραίτητα cookies για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών αυτού του ιστότοπου, όπως η παροχή ασφαλούς σύνδεσης ή η προσαρμογή των προτιμήσεων συναίνεσης. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικά αναγνωρίσιμα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση

Τα λειτουργικά cookies βοηθούν στην εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών, όπως η κοινή χρήση του περιεχομένου του ιστότοπου σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η συλλογή σχολίων και άλλες λειτουργίες τρίτων.

Τα cookies ανάλυσης χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookie βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με μετρήσεις όπως ο αριθμός των επισκεπτών, το ποσοστό εγκατάλειψης, η πηγή επισκεψιμότητας κ.λπ.

Τα cookie απόδοσης χρησιμοποιούνται για την κατανόηση και την ανάλυση των βασικών δεικτών απόδοσης του ιστότοπου, γεγονός που βοηθά στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση

Τα cookie διαφήμισης χρησιμοποιούνται για την παροχή στους επισκέπτες προσαρμοσμένες διαφημίσεις με βάση τις σελίδες που επισκεφτήκατε προηγουμένως και για την ανάλυση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

nut tempura συνταγές ξηροί καρποί

Nut tempura – Παναρισμένες Μπουκίτσες Ξηρών Καρπών

To Nut tempura δεν περιέχει λακτόζη, είναι χαμηλό σε υδατάθρακες και ιδανικό για vegan διατροφή

Συστατικά:

  • 50 γραμμάρια φυστίκια
  • 50 γραμμάρια καρύδια
  • 100 γραμμάρια αμύγδαλα
  • 50 γραμμάρια φουντούκια
  • 50 γραμμάρια cashews
  • 150 γραμμάρια αλεύρι
  • Κρύο νερό
  • Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • Αλάτι, ρίγανη, πιπέρι

Οδηγίες:

  1. Αναμείξτε το αλεύρι με το κρύο νερό για να σχηματίσετε ένα παχύρευστο ομοιόμορφο μείγμα
  2. Κόψτε με ένα μαχαίρι τους ξηρούς καρπούς και ρίξτε τους στο μείγμα
  3. Προσθέστε το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι
  4. Ψύξτε για 1 ώρα
  5. Ζεστάνετε το τηγάνι με λίγο λάδι
  6. Σχηματίστε μικρές μπαλίτσες από το μείγμα και βάλτε τις στο τηγάνι
  7. Βγάλτε τις μπαλίτσες και τοποθετήστε τις σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το λάδι

Εναλλακτικά μπορείτε να τις ψήσετε στο φούρνο στους 170 βαθμούς

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/sVKydqyfYMk

Δείτε και άλλες συνταγές εδώ: https://www.sotiriou-diaitologos.gr/tag/syntagi/