Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Μια ιδιαίτερη συνταγή χωρίς να είναι δύσκολη! Ψαρονέφρι με κρέμα παντζαριού! Ευχαριστώ την chef Ιφιγένεια Στεφανοπούλου για την ωραία και ιδιαίτερη συνταγή!
Υλικά:
- 250 γρ ψαρονέφρι
- 1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο
- 1/4 πράσινο μήλο
- 50γρ. καρύδια
- 100γρ, γιαούρτι στραγγιστό
- Ελαιόλαδο
- Λίγο ξύδι
- Σκόρδο κατά βούληση
Εκτέλεση
- Θερμαίνουμε ένα τηγάνι και σωτάρουμε το ψαρονέφρι σε φέτες με ελαιόλαδο.
- Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αναμιγνύουμε μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
- Σερβίρουμε με θρεπτική σαλατα ταμπουλέ